Ο ερασιτεχνικός Μετεωρολογικός Σταθμός Χαλκίδας είναι εγκατεστημένος στο κέντρο της πόλης και τροφοδοτεί αυτόματα την καιρική ιστοσελίδα chalkisweather.gr Καταγράφει τις καιρικές συνθήκες στην πόλη της Χαλκίδας, απ’ τον Ιανουάριο του 2006 και προσφέρει τα επεξεργασμένα καιρικά δεδομένα ελεύθερα και αδιάλειπτα, σε όλους τους επισκέπτες της.

 

        Η μεγάλη επισκεψιμότητα δημιουργεί σημαντική κίνηση (traffic), οπότε καθίσταται η ανάγκη για μεγαλύτερο και ακριβότερο εξοπλισμό φιλοξενίας ιστοσελίδων (hosting), του οποίου σημαντική δαπάνη καλύπτεται ως χορηγία από το netopia.gr. Μόνο έτσι η ιστοσελίδα μπορεί να συνεχίσει να είναι γρήγορη, αξιόπιστη και προπάντων ασφαλής! 

        Τα έσοδα από τις διαφημίσεις Google-Ads που ενσωματώθηκαν τους τελευταίους μήνες, καλύπτουν μόνο ένα ελάχιστο μέρος των συνολικών εξόδων, κι έτσι επιβάλλεται η αναζήτηση υποστήριξης για να γίνει η ιστοσελίδα βιώσιμη, αλλά και για να συντηρηθεί ο εξοπλισμός (μετ. σταθμός, κάμερες και Η/Υ server).

        Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για την αναβάθμιση του Μετεωρολογικού Σταθμού, ο οποίος 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, τροφοδοτεί με στοιχεία την ιστοσελίδα. Στα πλάνα είναι η αγορά ενός επαγγελματικού σταθμού Davis Wireless Vantage Pro2 Plus 2 with Fan Aspiraton, ο οποίος θα δώσει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα ανανέωσης, αλλά και την ακρίβεια των δεδομένων.

        Έτσι λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους μπορείτε κι εσείς να υποστηρίξετε το chalkisweather.gr προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό! 

        Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της δημοφιλέστερης και ασφαλέστερης πλατφόρμας πληρωμών PayPal. Για συνέχεια, πατήστε το παρακάτω πλήκτρο "Donate" για να συνδεθείτε κατευθείαν στο PayPal. Αν ήδη έχετε λογαριασμό εκεί, συνδεθείτε και συνεχίστε ως συνήθως, αλλιώς πατήστε πάνω στη λέξη "Continue" που βρίσκεται δεξιά από τα λογότυπα των πιστωτικών καρτών και συμπληρώστε τη φόρμα, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email webmaster (at) chalkisweather.gr

 

Με εκτίμηση  Αλέξανδρος Αρβανάκος

διαχειριστής chalkιsweather.gr & υπεύθυνος συντήρησης Μετ. Σταθμού

χάρτες νέφωσης & ηλεκτρικής δραστηριότητας

ο καιρός στην Ελλάδα

 Τοποθεσία: 38.4642 23.6026  Υψόμετρο: 35 μέτρα

 Μετ. Σταθμός: Ambient Weather WS-1400-IP  Λογισμικό: Weather Display v.10.37S

 Διακομιστής: AWS, Amazon Elastic Compute Cloud (EC2, t2-micro) MS Win 2012 SRV

 Ποτέ μη βασίζετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις με βάση τα δεδομένα που παρέχονται από την ιστοσελίδα του Μετ. Σταθμού Χαλκίδας

designed by ChalkisWeather.gr

Creative Commons License

© 2006 - 2017